Skejtaj s srcem

Skok na vsebino // Skok na meni

Skejtaj s srcem

Sk8aj s srcem - tretjič!: dobrodelna akcija
petek & sobota, 12. & 13.6.2015 / Trbovlje


Sk8aj s srcem @ Wild in the parks

Sreda, 18. junij 2014

Na svetovni go skateboarding dan, uro pred tekmovanjem Wild in the parks (PENDREKFEST), bomo dobrodelno zaokrožili po Novo Goriških ulicah.

V okviru akcije Sk8aj s srcem bomo namreč zbirali sredstva za socialno ogrožene otroke. Dobimo se v soboto, 21. 6. 2014 ob 17h v rolkparku NG!

Prodajna galerija Sk8aj s srcem v Mladinskem centru Trbovlje

Ponedeljek, 26. maj 2014

Našo akcijo spremljajo tudi vrhunske fotografije z lanskoletne dogodivščine, katerih prodaja je namenjena zbiranju sredstev in polnjenju sklada za otroke. Zatorej: prisrčno vabljeni vsi, da oplemenitite svojo zbirko fotografij!

Preskejtali Zasavje, zbrali 700 evrov!

Ponedeljek, 26. maj 2014

Ob 9h zjutraj, ko smo se začeli zbirati pred startom letošnje akcije Sk8aj s srcem, so bila naša pričakovanja takšna, da na poti zberemo od 100 do 200 evrov. Če jih zberemo 240 in s tem pokrijemo stroške za letovanje enega otroka, bomo presrečni…

Dražba bo, jupi!

Sreda, 21. maj 2014

Vesele novice! Sredstva za otroke zbiramo tudi s prodajo deske, s katero bo Tomaž prerolkal letošnjo traso akcije. Deska RelaxCrew je naprodaj od 24. maja zvečer dalje. Izklicna cena je 240 evrov, kolikor znaša kritje stroškov za letovanje enega otroka iz socialno ogrožene družine. Večja odkupna cena, več otrok na morju! Pomagajmo in višajmo ceno.

Akcija 2014 že poteka!

Torek, 6. maj 2014

Medtem ko treniramo, že zbiramo vaše prispevke, vse do 15. junija, potem pa otroci na morje.

Let's do it - pomagaj tudi ti!

Sk8aj s srcem 2014!

Petek, 18. april 2014

Datum znan in trasa tudi! Letos Sk8amo s v soboto, 24. maja. V okviru festivala Rdeči Revirji bomo preskejtali vse tri zasavske kraje - Hrastnik, Trbovlje in Zagorje. Tokrat zbiramo sredstva za letovanje otrok, zato zberimo čim več in podarimo zbrano Društvom prijateljev mladine v Zasavju. Več informacij, kmalu! SK8!

Pa ga imamo!

Četrtek, 27. februar 2014

Pa ga imamo! Video našega potovanja by one&only Tomaž Šantl! ;)

Dodatno zbrani prispevki

Sreda, 18. december 2013
YEAAAAHHH!!! Danes predali dodatno zbrane prispevke družinam (nabralo se je skor tolko, kot pri samem projektu!). Res je občutek v srcu al duši al kakor koli temu rečemo.... Skratka super občutek, če nekomu iskreno pomagamo, nepopisljivo kul, čisto drugače, ko nekaj pogojno...

Uroš Bricl: Skejtaj s srcem Trbovlje sešn

Sreda, 18. december 2013

Uroš Bricl je zmontiral klip iz Trboweljskega dogodka Sk8aj s srcem (16.11. 2013), kjer smo v MCTju (Mladinskem centru Trbovlje) predvajali videa iz sk8aj s srcem odisejade in zbirali sredstva oziroma božične prispevke za družine.

Akcija "Sk8aj s srcem" se ni končala z zadnjim odrolkanim metrom pred poletjem

Četrtek, 5. december 2013

Največja slovenska dobrodelna rolkarska akcija, v okviru katere je Tomaž Praunseis maja letos prevozil 370 kilmoetrov od madžarske meje, po vsej državni diagonali do Piranskega zaliva, se nadaljuje tudi pozimi! Pred tedni je Mladinski center Trbovlje že gostil premiero dveh dokumentarnih filmov, ki sta nastala na poti, v petek, 29. novembra pa so organizatorji in podporniki podobno rolkarsko čago pripravili v Mariboru.

CONCRETE WAVES - razstava surf fotografij Alena Žvoklja in projekcija skejt odisejade Sk8aj s srcem

Petek, 22. november 2013

Kaj imajo skupnega konkretni valovi Pacifika in betonski valovi slovenskih cestnih razpotij? Dve srčni zgodbi o svobodi, ki se povezujeta v ljubezni do surfanja in skejtanja ter se bosta vsaka skozi svoj medij predstavili v petek, 29. 11. v Kibli na Ulici Kneza Koclja 9 v Mariboru.

Z licitacijsko razstavo svojih fotografij želi Alen zbrati nekaj denarja in ga v celoti podariti pomoči potrebnim družinam, kar pa je bil tudi osnovni namen dobrodelne skejt odisejade Tomaža Praunseisa!

Hvala Trbovlje!

Ponedeljek, 18. november 2013
Trbowlje Sk8aj s srcem skate session pred premiero filmov Tomaža in Miloša. Hvala vsem za obisk in prispevke za družine, kateri jim bodo pripomogli k prazničnem vzdušju. Hvala (Mct, Bajta13, Ljsk8 Crew, Mb sk8 Crew, Liho ...)! ...

Skejtaj s srcem "home-run"

Sobota, 9. november 2013

Sobota, 16.11.2013 ob 20.30. v MCTrbovlje

Največja slovenska skejtarska dorodelna akcija ne načrtuje umika! Tomaž Praunseis je v začetku poletja odrolkal 370 kilometrov in na poti zbiral sredstva za štiri ogrožene družine. Med pripravami in odisejo sta nastala dva dokumentarna filma avtorjev Tomaža Šantla in Miloša Tarlača.

Vabimo vas na predstavitev obeh filmov, klepet z udeleženci in nastop mladega zasavskega MC-ja Bajte 13, v soboto, 16.11.2013 ob 20.30. v MCTrbovlje!

Nadaljujemo z dobrodelno dražbo in zbiranjem sredstev!

Nedelja, 2. junij 2013
Tomaž in Filip

Kot smo že napovedali, začenjamo tudi z dražbo opreme, ki jo je v dobrodelne namene prijazno doniral prijatelj in podpornik našega projekta, uspešni olimpijec Filip Flisar. Pridružil se nam je na zadnji etapi akcije od Dekanov do Izole. Celotni izkupiček dražbe je namenjen 4 družinam, ki potrebujejo pomoč!

Predstavitev projekta

Nedelja, 2. junij 2013

Tomaž Praunseis bo predstavil izjemen športni in dobrodelni projekt z naslovom "Sk8taj s srcem" v sklopu Olimpijade Zasavje 2013. Pogovorni večer bo potekal v soboto, 8. junija 2013, ob 20. uri, v kavarni Mladinskega centra Trbovlje.

Dobrodelna dražba Tomaževe rolke

Torek, 28. maj 2013

Danes, v torek 28.5.2013, se začne dražba rolke s katero je Tomaž prevozil Slovenijo - celotni izkupiček dražbe je namenjen 4 družinam, ki potrebujejo pomoč!

Sredstva zbiramo še naprej

Torek, 28. maj 2013

Rolkersko-glasbeni podvig v humanitarni akciji Sk8aj s srcem se je zaključil. Opozarjamo pa, da del, v katerem vi pomagate štirim socialno ogroženim družinam še vedno traja!

Hvala vam!

Torek, 28. maj 2013

Iskrena hvala vsem, ki ste nas podpirali na naši dolgi poti, vsem, ki ste se nam na njej pridružili, skupini Trash Candy za glasbeno spremljavo dogodka in seveda vsem vam, ki ste velikega in odprtega srca donirali za štiri socijalno ogrožene družine!

HVALA VAM! :)

Dobrodelna dražba avtorske fotografije

Sobota, 25. maj 2013

Član ekipe "Skejtaj s srcem" Tomaž Šantl, skejter in foto/video artist, podarja avtorsko fotografijo (digitalni tisk, A4 format, ČB), na kateri izvaja trik kultni slovenski skejter Igor Kragelj.
Ves zbrani denar na tej dražbi, gre izključno v sklad za štiri socialno ogrožene družine.

Olimpijada Zasavje 2013 pomaga!

Sobota, 25. maj 2013

Največji zasavski športni dogodek Olimpijada Zasavje 2013, ki ga prirejajo mladi in mladinski centri iz Zasavja bo prijavnino daroval v sklad projekta Sk8taj s srcem.

Podpisani skejt Bucky Laseka prodan na dražbi za 200 EUR

Petek, 24. maj 2013

RES ODLIČNA NOVICA: Podpisani skejt Bucky Laseka, letošnjega zmagovalca X-Games v Braziliji je prodan na dražbi Embisi skateboarding za 200 EUR. Celoten izkupiček bo šel v našo dobrodelno škatlico!

Sprememba v Postojni

Petek, 24. maj 2013

Zaradi slabega vremena se bo današnja prireditev in koncert skupine Trash Candy dogajala v Mladinskem centru Postojna. Vabljeni!

Hvala, da pomagate!

Potek akcije Skejtaj s srcem

Sreda, 22. maj 2013

Trije dnevi rolkanja po Sloveniji so za nami! Uspešno smo prerolkali prvih cca 133 km, jutri nas čaka najdaljša etapa, Celje - Ljubljana.

Tudi Filip Flisar sk8a s srcem!

Nedelja, 19. maj 2013

Na zadnji etapi se nam pridruži olimpijec Filip Flisar ki bo na koncu prispeval svoje stvari za dobrodelno dražbo, katere denar bo šel štirim družinam.

Hval Filip! :)

Pomagaš lahko tudi z hrano!

Petek, 17. maj 2013

Obveščamo vas da bomo na naših prireditvah zbirali tudi hrano za štiri socialno ogrožene družine. Ta čas zbiramo prehrambene izdelke, po možnosti brezmesne, z daljšim rokom uporabe. Lepo vas prosimo, če priložite zraven še popis prinešene hrane. Hvala!

Začetek akcije to soboto!

Četrtek, 16. maj 2013

Skejtaj s srcem, največja slovenska rolkarska dobrodelna akcija, se simbolično začenja to soboto, 18. maja, v Mladinskem centru Trbovlje. Čaka nas predstavitev akcije, Tomaževih prvih simboličnih 10 metrov, ter bogat glasbeni program!

Tudi Punk Rock Holiday pomaga humanitarni akciji Skejtaj s srcem!

Četrtek, 16. maj 2013

Od te sobote, 18.5., do zaključka akcije Skejtaj s srcem, gre od vsake prodane vstopnice za Punk Rock Holiday 10 EUR v humanitarne namene!

Simobil uporabniki pomagajo

Četrtek, 16. maj 2013

Od danes lahko uporabniki Simobila prispevate en euro s poslanim SMS-om na številko 1919 z besedico NGU.

Hvala da pomagate!

Odpoved novinarskega srečanja

Nedelja, 12. maj 2013

Ker je bilo v zadnjem trenutku preveč odpovedi, bomo jutrišnji dogodek prestavili na kasnejši datum, podrobnosti vam bomo še sporočili.

Vabilo na novinarsko srečanje

Torek, 7. maj 2013

Ponedeljek, 13. maj ob 17h

Spoštovani novinarji in uredniki,

izšel je dolgo pričakovani album skupine Trash Candy, ki mu je strastna peterka nadela naslov "Running from something, searching for everything".

Ob tej priložnosti smo za vas pripravili posebno srečanje, kjer vam bomo razkrili vse podrobnosti humanitarne akcije Skejtaj s srcem, na katero se kmalu vsi skupaj podajamo.

Vljudno vas vabimo v našo družbo!

Intervju o projektu sk8aj s srcem @ slatnaskejta.com

Torek, 7. maj 2013
Tomaž Praunseis je že nešteto let aktiven na skejt sceni, sedaj pa je pripravil nekaj povsem novega - dobrodelno akcijo s skejterskim pridihom.

Sk8aj s srcem na družabnih omrežjih

Ponedeljek, 29. april 2013
Povežite se s nami na Facebooku, Twitterju in YouTubeu! ...

Novice


©2018 Skejtaj s srcem. Vse pravice pridržane.
Pomagaj tudi ti!

Naša spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev ter analizira promet. Ali se strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za sporočilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list 109/2012, v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati na začetku leta 2013 ter je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki (angleško cookies) so kratke tekstovne datoteke, ki se lahko razpošiljajo in shranijo na vašem računalniku, pametnem telefonu ali kateri koli drugi napravi, ki dostopa do spletnih strani po internetu. Piškotke lahko uporabimo pri zbiranju informacij o načinu, kako uporabljate neko spletno stran, in posledično pri prilagajanju vsebin spletne strani ob vašem naslednjem obisku, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša. V piškotku je običajno zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče neko spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Uporaba piškotkov na spletu ni nič novega. Več informacij o piškotkih lahko najdete na spletni strani www.aboutcookies.org, kjer so tudi navodila, kako jih pobrišete.

Vrste piškotkov

Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotkov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, varnost ...).

Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke o tem, kaj uporabniki delajo na spletni strani, z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, po katerih bi lahko identificirali uporabnika.

Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (uporabniško ime, jezik, regijo ...) ter zagotavlja napredne, uporabniku prilagojene funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim dejanjem na spletni strani.

Piškotki za usmerjanje

Piškotki za usmerjanje so povezani s storitvami tretjih oseb (npr. oglaševalska in družabna omrežja), na primer gumba "Všečkaj" in "Deli z ostalimi". Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim dejanjem na spletu. Te piškotke urejajo in gostijo tretje osebe.

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Ime piškotka Avtor Opis
activeHeaderSlide Skejtaj s srcem Delovanje spletne strani Skejtaj s srcem (glava).
bcms_cookie_accepted
bcms_cookie_declined
Skejtaj s srcem Ta piškotka beležita vašo izbiro glede uporabe piškotkov na naši spletni strani.
__utma
__utmb
__utmc
__utmv
__utmz
Google Analytics Merjenje obiskanosti spletne strani z orodjem Google Analytics (orodje za spletne analitične podatke podjetja Google).
di
dt
psc
uid
uit
uvc
siteaud
ana_svc
atuvc
user_token
AddThis Te piškotke nastavi vtičnik za delitev z družabnimi omrežji podjetja AddThis.
c_user
s
xs
presence
datr
ft
lu
sub
lsd
reg_ext_ref
reg_fb_gate
reg_fb_ref
wb
act
_e_3qqF_0
wd
p
Facebook Te piškotke nastavi Facebookov vtičnik.
__utma
__utmz
SID
LOGIN_INFO
use_hotbox
PREF
SSID
HSID
watched_video_id_list
demographics
VISITOR_INFO1_LIVE
YouTube Te piškotke nastavi videopredvajalnik YouTube.

Nadzor piškotkov

Shranjevanje in upravljanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik. Brskalnik lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete – za več informacij obiščite spletno stran www.aboutcookies.org. Vašo odločitev glede uporabe piškotkov na tej spletni strani vedno lahko spremenite s klikom na povezavo Piškotki.

Upravljalec piškotkov

Spletna stran Skejtaj s srcem.